Prokletstvo “Beverli Hilsa”

nezavisne.com
Prokletstvo “Beverli Hilsa”

Smrt slavnog glumca Luka Perija tragična je tačka na listi nevolja koje su zadesile zvijezde serije “Beverli Hils” i time je dodatno podebljan fenomen koji obožavaoci nazivaju svojevrsno prokletstvo “Beverli Hilsa”.

Američki glumac Luk Peri, najpoznatiji po ulozi Dilana u kultnoj seriji “Beverli Hilis” preminuo je u ponedjeljak ujutro u 52. godini, manje od nedjelju dana nakon što je imao težak moždani udar.

Ranije su slavnom glumcu nakon rutinskog pregleda otkrivene izrasline povezane s rakom debelog crijeva, a nakon izlječenja se angažovao u vezi s povećanjem svijesti o važnostima redovnih medicinskih pregleda.

Glumica Dženi Gart, koja je glumila Keli, borila se sa depresijom i mentalnim zdravljem, a iza sebe ima tri propala braka. Kao ni ostale kolege sa seta poznate serije, nije ostvarila značajniju glumačku karijeru koja bi nadmašila uspjeh postignut serijom “Beverli Hils”.

Njena koleginica Tori Speling, koja je tumačila lik Done, pretjerala je s plastičnim operacijama, a problematičan brak doveo ju je do živčanog sloma i potpunog finansijskog kraha. Za nekad perspektivnu glumicu i majku petoro djece nakon “Beverli Hilsa” kao da, nažalost, ništa na poslovnom planu nije išlo onako kako je zamislila.

Šanen Doerti, koja je tumačila lik Brende, od 2015. godine se bori s rakom dojke, a na društvenim mrežama faze oporavka dijelila je sa svojim obožavaocima koji su joj u teškim trenucima uvijek pružali podršku.

Njenog brata blizanca Brendona u seriji je glumio Džejson Pristli, koji takođe nakon serije nije ostvario zapaženiju ulogu, ali se posvetio nekim drugim interesovanjima, između ostalog i automobilističkim trkama, gdje je prilikom izlijetanja sa staze i zabijanja u zid teže povrijeđen te je, kako je rekao, počeo više cijeniti život. Izašao je iz tog svijeta, a adrenalinsku zabavu odlučio je potražiti negdje drugo. Pristli je proveo i nekoliko dana u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

Američki mediji su ranije potvrdili da će se serija “Beverli Hils” vratiti na televizijske ekrane, te da će emitovati šest novih epizoda. U seriji će se pojaviti većina originalne postave. I prije donošenja odluke o snimanju novih epizoda, tragično preminuli Luk Peri je odbio da snima nove epizode, a njemu se priključila i glumica Šanen Doerti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana