Prijeti joj tužba jer je slučajno udarila plesačicu

Agencije
Prijeti joj tužba jer je slučajno udarila plesačicu

Nekadašnja pop diva Britni Spirs je za vreme snimanja spota "Work Bitch" slučajno udarila plesačicu i polomila joj nos.

Plesačica Daun Noel koja je zajedno sa Britni izvodila koreografiju za vrijeme snimanja spota za pjesmu "Work Bitch", umjesto da poslije radnog dana ode sa drugaricama ili dečkom u kafić, otišla je pravo u bolnicu zbog polomljenog nosa.

Naime, Britni ju je u zanosu plesa za vrijeme snimanja spota slučajno udarila i polomila joj nos, a potom i naredila da je iznesu napolje.

Međutim, uprkos tome što je ovo bila slučajnost i što Britni nije imala nikakve loše namjere, plesačica najavljuje tužbu protiv pjevačice.

"Znam da me Britni nije namerno udarila, ali nije ispala fer jer se nije ni ponudila da mi plati bolničke troškove", rekla je plesačica koja je dodala da je Britni nije čak ni pozvala da pita kako je.

"Plakala sam od bolova, i bila sam jako natečena od siline udarca. Svijesna sam da nije namjerno, ali mogla je barem da me pozove i pita kako sam", požalila se Daun koja se naljutila kada je čula da Britni nema namjeru da plati bolničke troškove.

"Već sam čula da je Britni velika škrtica, ali sam se sad uvjerila i na svojoj koži da je bezobzirna i hladna osoba koja nema ni trunku saosjećanja. Kada se to desilo, ja sam pala na pod, a ona je samo rekla da me iznesu napolje i nastavila je sa snimanjem", dodala je Daun koja planira da tuži pjevačicu, čini se više zbog pjevačicine bezobzirnosti nego zbog same povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana