Pretnje Ivanu Ivanoviću zbog gostovanja Mesića

Agencije
Pretnje Ivanu Ivanoviću zbog gostovanja Mesića

Hvala svima na sjajnoj predstavi, laku noć i volite nekoga - jedini je odgovor Ivana Ivanovića i to na Tviteru na sve uvrede i pretnje koje su zatrpale društvene mreže nakon preksinoćne emisije u kojoj je gost bio Stipe Mesić, posljednji predsjednik SFRJ i nekadašnji predsjednik Hrvatske.

Izbor gosta nije se dopao svima, pa su mu tako stizale brojne pretnje.

„Ti si sapun za pranje ustaškog obraza”, napisao je jedan korisnik interneta, dok je drugi dodao: “Ivane, sada se slobodno može reći da si samo duh koji hoda Srbijom. Znači, smatraj da te nema... Bedo od čoveka.”

I dok je dio publike komentarisao kako više neće gledati emisiju „Veče sa Franjom”, bilo je i onih koji su stali u Ivanovićevu odbranu, posebno kada je voditelj svom gostu poklonio traktor, uz objašnjenje: „Ja bih voleo da se svi traktori vrate u svoje garaže i svi ljudi koji su bili na njima vrate u svoje domove. Ovo odnesite u Hrvatsku nekome ko je zadužen za to”.

Nakon ovog Ivanovićevog gesta, na Tviteru su osvanuli uglavnom pozitivni komentari, poput „Traktor je odradio svoje, kratko i jasno, svaka čast!” i „Bravo za poklon, originalno. Legenda si!”.

U razgovoru Ivanovića i Mesića bilo je vedrih tema, ali i riječi o ratu. Stjepan Mesić je, između ostalog, rekao da je oduvijek bio na strani partizana, da su svi njegovi bili u partizanima, da je rat bio potpuno besmislen.

- To je najluđi rat koji je ikad vođen jer nikakve rezultate osim žrtava nije donio - rekao je Mesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana