Prelijepa teniserka oduševila publiku FOTO

Agencije
Prelijepa teniserka oduševila publiku FOTO

Cio Rolan Garos se pita ko je ona.

Teniski svijet ima novu ljepoticu - riječ je o prelijepoj Ruskinji Vitaliji Dijatčenko, koja je svojom igrom, ali i izgledom privukla pažnju ljubitelja tenisa u Parizu, prenosi Sport.novi.ba.

Na Rolan Garrosu je oduševila izgledom, društvene mreže gore, a na tim kanalima isplivavaju priče o šarmantnoj Vitaliji.

U prvom kolu grend slema u Parizu povela je protiv favorita Serene Vilijams 1:0 u setovima, ali tu je, na žalost mnogobrojne publike, stala. Serena je dodala gas i "počistila" ljepoticu u naredna dva seta.

O Vitaliji će se sigurno pričati, a ova Ruskinja rođena u Sočiju je i velika ljubiteljka trka Formule 1, koje posmatra iz svečane lože.

U svojoj profesionalnoj karijeri do sada je osvojila samo jedan WTA trofej. To se dogodilo u Taškentu davne 2011. godine, kada je Vitalija bila bolja od Grkinje Elene Danilidu sa 6:4, 6:3.

U karijeri je jednu od najvećih pobjeda ostvarila nad bivšom šampionkom Marijom Šarapovom na Vimbldonu.

Ruskinja je 73. teniserka svijeta, a najveći uspkeh u karijeri bio joj je upravo to treće kolo Vimbldona 2018. godine. Na profilu na Instagramu se može vidjeti da je navijačica Monaka, koji nije imao baš najbolju sezonu iza sebe. S klupe ih je predvodio bosanski zet Tijeri Anri, kojeg je na kraju smenio Leonardo Žardim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana