Operisan Zoran Kalezić

G.S.
Operisan Zoran Kalezić

Popularni pjevač narodne muzike Zoran Kalezić, koji boluje od kancera pluća, operisan je u Podgorici, i trenutno se oporavlja od hirurškog zahvata.

Eminentni umjetnik je, prije nekoliko dana, najavio odlazak u bolnicu u ponedjeljak, 15. novembar, te operaciju dan kasnije, pa je, po svemu sudeći, tako i bilo.

"Operisan sam i živ sam. Ne mogu sada da pričam, čućemo se za nekoliko dana", rekao je kratko Kalezić.

Naime, Zoran je nedavno otkrio da ima tešku bolest, a zatim i da će se operisati u Crnoj Gori, jer ima povjerenja u ljekare.

"Trenutno je takva situacija da mi nije lako da pričam o tome kroz šta prolazim. Drago mi je da ima dobrih ljudi i da pitaju za moje zdavlje, ali eto videćemo u utorak šta će biti. Odlučio sam da se operišem ovde jer ja sam narodni umetnik i smatram da naši lekari najbolje rade. Sa tim ljudima sam ja odrastao, odlično ih poznajem i siguran sam da će me operisati sa dušom i emocijom. Nije da ne verujem stručnjacima u svetu, ali ja izuzetno poštujem naše stručnjake. Čućemo se sledeće nedelje, i želim vam sve najbolje", optimistično je ranije rekao Kalezić, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana