“OK kamp” otvorio vrata za posjetioce

Radmila Đević
“OK kamp” otvorio vrata za posjetioce

“OK kamp” na Tjentištu otvorio je juče vrata za posjetioce petog “Nektar OK festa”, koji počinje danas i trajaće do nedjelje.

Tokom tri dana festivala, na kojem će nastupiti poznate svjetske i regionalne zvijezde, mladi iz regiona i Evrope moći će, osim u muzičkom dijelu programa, da uživaju i u raftingu Tarom, planinarenju i šetnji atraktivnim destinacijama Sutjeske i gledanju filmova pod otvorenim nebom.

Prve večeri festivala, na glavnoj bini, nastupiće “Hladno pivo”, Kiril Džajkovski i “Stereo em-si”.
Mile Kekin iz “Hladnog piva” je rekao da je prošli put bilo odlično na “OK festu”.

- Drago mi je da sviramo na takvom značajnom mjestu na kojem je izborena velika pobjeda protiv fašizma. Volim takve svirke u prirodi. Ljudi su opušteniji i pozitivniji kad ih okružuje zelenilo - dodao je Kekin.

Kiril Džajkovski je rekao da se raduje što će imati priliku da nastupi prvi put na ovoj poznatoj istorijskoj lokaciji.

- Siguran sam da će atmosfera na Tjentištu i “OK festu” biti predivna - dodao je Džajkovski.

U subotu će publiku zabavljati “Letu štuke”, “Džinks” i Džiboni, dok će posljednje večeri festivala, u nedjelju, posjetioci imati priliku da uživaju u ritmovima “Elementala”, “Sarsa” i “Rudimentala”. Džiboni je otkrio kakva su njegova očekivanja od ovog nastupa te iskoristio priliku da publiku pozove da zajedno uživaju sutra u NP “Sutjeska”. Popularni Džibo je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima, u stvari, i zagarantovano: “Biće super!”

U “OK kampu” će nastupiti Laka, “Zemlja Gruva”, “Ateist rep”, “Obojeni program”, “Ritam nereda”, “Ortodoks Kelts”, a na trećoj bini na bazenu publiku će tokom dana zabavljati di-džejevi, ali i u ranim jutarnjim časovima nakon programa na glavnoj bini.

Momci iz novosadskog pank rok benda “Ateist rep” su poručili da ”OK fest” puno doprinosi održanju rokenrola i neophodne budnosti kod mladih i malo starijih generacija.

- Kao takav ima se negovati, paziti, održavati i biti kvalitetno ispraćen od medija i publike - dodaju iz “Ateist repa”.

Poznati pjevač Elvir Laković Laka očekuje da će ovogodišnji “OK fest” biti najbolji festival do sada, prvenstveno zbog prirodnog okruženja u kojem se održava.

Mirela Priselac Remi iz “Elementala” podsjeća da je ovaj sastav već jednom svirao na Tjentištu.

- Zbilja je bilo magično iskustvo jer smo kolektivno, kao bend, otišli da posjetimo spomenik, prošetali do muzeja i jednostavno upijali atmosferu. Ima nešto vrlo intenzivno na tom mjestu, osjećaš ljude koji su tamo nekoć bili i istovremeno te preplave mir i neka magija - rekla je Remi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana