Lepa Brena priredila noć za pamćenje

Glas Srpske
Lepa Brena priredila noć za pamćenje

Najpopularnija pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije Lepa Brena održala je koncert na olimpijskoj ljepotici Jahorini kojem je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, te priredila noć za pamćenje. Publici na Jahorini bio je istinski muzički praznik za oči i uši. Ovo je bio koncert koji će se još dugo pamtiti, jer se Brena potrudila da priušti najbolje.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić kaže da je ovom centru bila izuzetna čast da ugosti Lepu Brenu na olimpijskoj ljepotici Jahorini, gdje je održala prednovogodišnji koncert.

- Prostor u kojem je ona pjevala bio je prepun i to je dokaz o kakvoj se zvijezdi radi - naveo je Ljevnaić.

On je dodao da su hiljade ljudi na koncertu Lepe Brene dokaz da je ona najveća zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije, da je simbol zajedništva i pozitivne energije.

Lepa Brena je rekla da joj je drago što je došla na Jahorinu i da su joj se vratile emocije, uspomene na period kakva je Jahorina bila 1984. godine, gdje je pjevala na otvaranju Olimpijskih igara.

Ona je na konferenciji za novinare rekla da se nada da će Jahorina zablistati onim turističkim sjajem kakvim se i očekuje od nje i poželjela je svima srećne nastupajuće praznike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana