Leksington bend oduševio Banjalučane

Glas Srpske
Leksington bend oduševio Banjalučane

"Leksington bend" nastupio je za Dan zaljubljenih u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, a mnogobrojni fanovi došli su da uživaju u koncertu šarmantnih momaka.

Momci iz benda još jednom su pokazali da njihovi koncerti svaki put zabilježe rekordnu posjećenost, te su izlaskom na scenu izazvali ovacije i vrisku, prvenstveno ženskog dijela populacije. Već pri prvim taktovima pjesme "U srce udaraj", kojom su počeli nastup, nastala je žurka kakvu su svi dugo priželjkivali.

Hitovi "Dobro da nije neko veće zlo", "Pijane usne", "Ma sretno", pa sve do pjesama sa novog albuma "Balkanska pravila", doveli su do opšte euforije. Uvijek raspoloženi i zaduženi za sjajnu atmosferu momci iz "Leksingtona" nisu publici dozvolili ni na trenutak da odmori, te su je cijelo veče držali raspoloženu na nogama.

Sjajan koncert i fenomenalna atmosfera potrajala je do duboko u noć, a da je provod  zaista bio nezaboravan govore i prezadovoljna lica publike, koja je prepuna utisaka napustila koncert "Leksington benda" u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana