Kultna imena elektronske muzike na “Freš vejvu”

Glas Srpske
Kultna imena elektronske muzike na “Freš vejvu”

Lista izvođača na “Energy” bini ovogodišnjeg “Freš vejv” festivala zaokružiće ovogodišnji “Freš vejv heven”, koji se od 8. do 10. avgusta održava na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

“Energy” je festivalska bina rezervisana za progresivne izvođače iz zemlje, regiona i svijeta, a  ove godine ugostiće zanimljiva, neka nova, ali i kultna imena elektronske muzike. Najuticajnije ime prve večeri biće svakako kultni beogradski di-džej Dejan Milićević, a binu će dijeliti sa Nikolom Vemićem i Argentincem Aleksisom Kabrerom. Iste večeri nastupiće i Daniel Puletić, Oridžidži i Stefan Ivanković. Drugo veče rezervisano je za slovenačkog di-džeja Damira Hofmana, a nastupiće i di-džej Šajp i Goran Emkić, te di-džej Džok, Mateo Puntar i Davor B. Posljednje veče nastupiće iz Beograda Bokee B2B Lajf4Fank, čuveni Novosađani “Gemini”, Zlatnichi (Zlatan Muslić), Mark Anderson B2B Branko Vuković i Luka Čikić.

Osmo izdanje “Nektar Freš vejv” festivala tako će nastaviti da osigurava prostor za nastup mladih i neafirmisanih izvođača uz legendarne regionalne izvođače, čime se princip aktivnog učešća festivala u kreiranju scene ostvaruje i u ovogodišnjem “Heven” izdanju.

Na ovogodišnjem, osmom izdanju festivala nastupiće “Pan-Pot”, Matarod, “Booka Shade”, Joris Voorn, Hernan Kataneo, “Niplpipl”, “Krankšvester”, Sajsi MC, Krešo Bengalka, “Lolobriđida”, “Rok simfonija”, “Ejesburn” i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana