Kardašijan: Tablete mijenjaju njegovu ličnost i karakter

Agencije
Kardašijan: Tablete mijenjaju njegovu ličnost i karakter

Zvijezda rijalitija Kim Kardašijan nedavno je progovorila o lijekovima koje njen suprug Kanje Vest pije zbog svog bipolarnog poremećaja. Naglasila je kako oni ne funkcionišu i ne pomažu te kako mijenjaju njegov karakter i ličnost.

Kanje ima 41 godinu i već se nekoliko godina bori sa svojim poremećajem, a 38-godišnja Kim je za “Vog” otkrila da tačno može predosjetiti “bipolarnu epizodu” te da zna kako će se ponašati kada ona počne.

- Sve je to emotivni proces, moj muž je sada dobro - kazala je Kim.

Kanje je u novembru 2016. godine završio u bolnici nakon što je objavio album “Ye” na čijem je omotu napisao “Mrzim biti bipolaran, to je odlično”. To je ujedno i prvi put da je javno istupio u vezi s priznanjem o psihičkom poremećaju. U nekoliko intervjua je govorio o tome, a u jednom je kazao kako mu je poremećaj dijagnostifikovan tek kada je imao 39 godina.

Kim kaže kako on u početku nije prihvatao svoju dijagnozu te kako je pokušavao za sve okriviti “nedostatak sna”. Dodala je kako on ne voli piti tablete jer mijenjaju njegovu ličnost i karakter. Još jedna od posljedica korišćenja lijekova i dijagnoze jeste činjenica da on više ne želi putovati kao prije.

- Trudim se pružiti mu podršku kada njegove promjene raspoloženja počnu da se manifestuju. Kasnije mu kažem šta mislim i na šta treba obratiti pažnju - zaključila je Kim.

Kim Kardašijan, najveća globalna zvijezda u ovom trenutku, nedavno je u intervjuu za “Vog” izjavila kako planira 2022. godine polagati pravosudni ispit u Kaliforniji.

- Ja sam zaista dugo razmišljala o ovom potezu - rekla je Kardašijan.

Ona je takođe rekla da je prošlog ljeta započela četvorogodišnji pripravnički staž u jednoj advokatskoj kancelariji u San Francisku.

Interesantno je da je Kim Kardašijan takođe odigrala ključnu ulogu u oslobađanju Alis Meri Džonson, 63-godišnje žene koja je odslužila 21 godinu zatvorske kazne zbog optužbe za krijumčarenje narkotika.

Od tada, ova američka starleta je radila s mnogim advokatima i aktivistima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana