Kako je Mirka Vasiljević zarađivala prije glumačke karijere

GS
Kako je Mirka Vasiljević zarađivala prije glumačke karijere

BEOGRAD – Srpska glumica Mirka Vasiljević je 15 godina u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro djece - Andreja, Adrijanu, Mihajla i najmlađu Aniku.

Mirka važi za vrlo posvećenu i ostvarenu osobu, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.
Ljubav prema glumi nikad se nije dovodila u pitanje, međutim u djetinjstvu je to bio folklor.

Ona se nedavno prisjetila jedne anegdote iz tog perioda života.

- Bila sam na turneji na Tajvanu mjesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu - rekla je Mirka, pa je ispričala na koji način je zaradila.

"Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo poslije koncerta slika sa nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru. Nisam se razumila u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili djecu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem", prisjetila se Mirka, a prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Mirka uspijeva da radi punom parom i pored četvoro djece, a nedavno je započela i privatni biznis.

Sada otkriva da je novi posao vezan za hranu.

"Započela sam novi biznis.. To je nešto čega još uvijek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina... Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća", rekla je ona, pa dodala:

"Djeca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite cijeđeni sok. To možda izgleda jednostavno ali nije. Potrebno je dosta truda i rada sve to oblikovati i napraviti u formu torte! Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmijeh", kaže Mirka.

Ona je zatim progovorila i o porodici, djeci i suprugu Vujadinu, pa otkrila kako uspijeva da bude dobra majka.

"Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Djetetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj", kaže ona pa dodaje:

"Vujadin već počinje da priča kćerkama šta smiju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi ''Ma ja ću raditi onako kako ja želim''! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo "ne", to znači ne, moraju da nas slušaju... Oboje smo policajci u kući", zaključila je Mirka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana