Josipa Lisac komentarisala Ledi Gagu: Bila je prosječna, nije me impresionirala

Radio Sarajevo
Josipa Lisac komentarisala Ledi Gagu: Bila je prosječna, nije me impresionirala

Nakon što je Lady Gaga otpjevala američku himnu na inuaguraciji američkog predsjednika Džoa Bajdena, na hrvatskim portalima uslijedili su i brojni komentari.

U nekima se njen način izvođenja uporedio s onim kako ga je izvela Josipa Lisac na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića.

Iako je američka javnost potpuno oduševljena načinom na koji je pjevačica izvela himnu, na ovdašnjim portalima neki su čak komentarisali kako bi Josipa trebala naučiti Gagu kako se pjeva himna. 

"Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu pokazati sebe. Gaga je bila obučena u crno-crveno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga sam bila podložna kritikama ljudi koja možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Ledi Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme'', kazala je Josipa Lisac i dodala da je Ledi Gagina izvedba nije impresionirala, piše Večernji list

"Nije Ledi Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno", navela je Diva. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana