“Hladno pivo” koncertom na Tašmajdanu slavi “vezu” sa srpskom publikom

Tanjug
“Hladno pivo” koncertom na Tašmajdanu slavi “vezu” sa srpskom publikom

Pank rok bend Hladno pivo održaće svoj, do sada, najveći koncert u Beogradu 21. avgusta na stadionu “Tašmajdan”, saopštili su organizatori.

Kako je najavljeno, zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dvije decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji, koje je počelo u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine.

“Odatle je Glas javnosti proročki izvijestio da je, sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, Hladno pivo udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima”, kaže se u saopštenju.

Bend, poznat po regionalnim hitovima kakvi su “Nije sve tako sivo”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj” i “Na ovim prostorima”, održao je četiri puta koncerte u Hali sportova, i po jednom u hali Novosadskog sajma i prostoru Beogradske tvrđave.

Frontmen i autor Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl “Kišna nedjelja”, a nedavno i “Carpe Diem” kojima najavljuju predstojeći novi album.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana