Harison Ford nezamjenjiv kao Indijana Džons

Agencije
Harison Ford nezamjenjiv kao Indijana Džons

Glumački veteran Harison Ford, koji je od osamdesetih glumio u avanturističkom serijalu filmova o Indijani Džonsu, rekao je da ga niko neće zamijeniti u ovoj ulozi kada se jednom povuče.

Već nekoliko godina se priča da bi glumac Kris Prat mogao da od njega preuzme ulogu Indijane Džonsa u nekom od budućih nastavaka.

- Niko neće biti Indijana Džons. Zar ne shvatate? Ja sam Indijana Džons. Kada mene nema, nema ni njega. Jednostavno je - izjavio je Ford. 

Pratovo ime vezuje se za lik Indijane Džonsa još od 2015. godine, i to nakon što je “Dizni” preuzeo prava na film od “Paramaunta”.

- Veoma je težak način da se to saopšti Krisu Pajnu. Žao mi je, momak - dodao je Ford.

Iako je pomenuo Pajna, sva je prilika da je mislio na Krisa Prata, za koga kruže glasine da će se pojaviti u predstojećem filmu 2021. godine.

Peti nastavak filma prvobitno je planiran za jul ove godine, da bi prvo bio pomjeren za 2020. godinu, a potom za 9. jul 2021. godine.

Režiser Stiven Spilberg je rekao da će Džordž Lukas biti izvršni producent i da nikada neće napraviti film o Indijani Džonsu bez Džordža Luksa jer bi to bilo suludo, a uvjerio je fanove da Fordov junak neće stradati u petom dijelu.

Glumac Kris Prat se već dokazao u akcionim filmovima “Osvetnici: Kraj igre” i “Svijet iz doba jure”, ali, izgleda, neće uskoro postati Indijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana