Grupa „Whitesnake“ otkazala ostatak evropske turneje, pa i koncerte u Sarajevu i Beogradu

GS
Grupa „Whitesnake“ otkazala ostatak evropske turneje, pa i koncerte u Sarajevu i Beogradu

BEOGRAD - Grupa „Whitesnake“ otkazala je ostatak svoje evropske turneje, što znači da legendarna rok-grupa neće nastupiti u Sarajevu, na koncertu koji je bio planiran 19. jula u Skenderiji, kao ni u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju grupe objavljenom na Instagramu, „Whitesnake“  su otkazali ostatak turneje zbog zdravstvenog stanja frontmena grupe Dejvida Koverdejla.

- Sa najdubljom tugom moram da objavim da zbog stalnih zdravstvenih izazova, naredbi ljekara i naše brige za zdravlje i sigurnost svih, „Whitesnake“  nije u mogućnosti da nastavi svoju evropsku oproštajnu turneju.  Upućujem svoje iskreno izvinjenje svim fanovima „Whitesnakea“  koji su se radovali preostalim zakazanim nastupima na ovoj turneji, kao i timu koji je toliko naporno radio da bi se ostvarili ovi nastupi, kao i svima od promotera i drugih profesionalaca koji su pomogli u organizaciji turneje. Cijenim i volim vas sve - poručio je Koverdejl.

Koncert britanskog hard rok benda „Whitesnake“, planiran za 6. jul na Stadionu Tašmajdan, na žalost je otkazan zbog bolesti članova benda, stoji u saopštenju organizatora „Avalon produkcija“.

-Kao i svi, zatečeni smo najnovijom informacijom Dejvida Koverdejla, pevača i lidera grupe „Whitesnake“  da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat. Naše žaljenje je utoliko veće što od 11 koncerata koji su otkazani, tri organizuje „Avalon produkcija“ - Beograd, Skoplje i Sarajevo - stoji u saopštenju.

Kako navode iz „Avalona“, za sada nemaju nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca.

„Avalon“ produkcija iz Skoplja se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima su apsolutno nemoćni jer je zdravlje Dejvida Koverdejla i članova benda na prvom mestu.

Bend „Whitesnake“  koji je osnovan 1978. godine krenuo je na oproštajnu svjetsku turneju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana