Fetboj Slim otvorio “No slip festival”

Agencije
Fetboj Slim otvorio “No slip festival”

Nastupom Fetboj Slima u Velikom hangaru u Luci Beograd počelo je masovno okupljanje klabera na “No slip festivalu”. Tokom tri noći i četiri dana novi festival u organizaciji “Egzit” tima ugostiće više od 100 stranih i domaćih zvijezda na čak 12 različitih lokacija širom Beograda.

Već od prvog izdanja u Beograd je stigla publika iz čak 30 različitih zemalja koja je u prepunom Velikom hangaru u Luci Beograd doživjela pravi audio-vizuelni spektakl uz kolosalnu binu i produkciju kakva je rezervisana samo za najveće svjetske festivale elektronske muzike.

Već prve večeri festival je prevazišao sva očekivanja, a tek  prelazi u svoj puni format uz program koji će bez prekida trajati još 50 časova te, pored glavne lokacije, program kreće i u klubovima kao što su “Dragstor”, “20/44”, “Mladost”, “Gadost”, “Gajba”, “Mint”, “Dot” i drugi.

Paralelno sa muzičkim programom, u prostoru “Marš open spejs” u Cetinjskoj 15 biće održana i muzička konferencija sa nekoliko panel diskusija na kojima će govoriti i zvijezde festivala kao što su Deks Džej, Didžej Tenis, Marsel Fengler, Kesijus, Fransoa Eks i Moli, te brojni akteri na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Ulaznice se još mogu pronaći na blagajnama širom Beograda i na sajtu Gigstidž.com, a za sve koji dolaze sa strane biće ostavljen i određeni broj pojedinačnih ulaznica na ulazu svake od brojnih lokacija, uključujući i Hangar u Luci Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana