Džiboni na tjentištu 7. jula

M. V.
Džiboni na tjentištu 7. jula

Velika regionalna zvijezda Zlatan Stipišić Džiboni ove godine dolazi na “OK fest” na Tjentištu, a posjetioci ovog festivala u nastupu briljantnog splitskog kantautora uživaće druge festivalske večeri, 7. jula.

Džiboni je podijelio očekivanja od ovog nastupa, te iskoristio priliku da publiku pozove da zajedno uživaju u NP “Sutjeska”. Pjevač je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima u stvari i zagarantovano.

- Biće super!!! - kratko je rekao Džiboni.

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Džibonija će se pobrinuti Džinksi i “Letu štuke”. Zagrijavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu “Back to roots” koji na “OK Summer stage” donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere stajanja nema, jer nastavak slijedi na Sensation OK stageu uz “Ateist rep” i “Obojeni program”. Po završetku večernjeg programa na J⌂germeister main stageu vraćaju se u kamp, gdje ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after partiju uz Gileta - EL orgazam i Mika the Kawiar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana