Dodjela MTV priznanja krajem avgusta

G.S.
Dodjela MTV priznanja krajem avgusta

Dodjela MTV video muzičkih nagrada biće održana u Njujorku krajem avgusta, potvrdili su MTV i guverner Njujorka Endrju Kuomo.

Ovo će biti prva manifestacija, od početka pandemije virusa korona, koja će biti održana fizički, a ne putem video prenosa.

Rukovodstvo MTV-a i gradonačelnik Kuomo su saopštili da će svi koji budu učestvovali na dodjeli nagrada, 30. avgusta u Centru “Barklis” u Bruklinu, morati da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera. 

- Što se tiče publike ili će biti ograničeni kapaciteti ili će se manifestacija održati bez prisustva posjetilaca - kazali su iz rukovodstva MTV-a.

Prema njihovim riječima Arena ima kapacitet od 19.000 mjesta, ali  će se strogo poštovati fizičko rastojanje među posjetiocima, a pojedini nastupi će biti održani pored nekih od njujorških znamenitosti.

Za sada se ne zna koliko će izvođača nastupiti. Kako pišu svjetski mediji, detalji i moguće opcije će biti objavljeni kasnije na osnovu epidemiološke situacije u Njujorku, koji je u jednom trenutku bio najteže pogođen pandemijom virusa korona u Sjedinjenim Državama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana