“Borat” u ozbiljnoj ulozi

Agencije
“Borat” u ozbiljnoj ulozi

Sljedeće sedmice na “Netfliksovoj” platformi kreće nova serija, a u pitanju je projekat o izraelskom špijunu pod nazivom “The Spy”.


Ono što ovu kratku seriju čini posebno zanimljivom je to što će izraelskog špijuna igrati Saša Baron Koen, koji se proslavio ulogom Borata, a svi znamo da od njega uvijek možemo da očekujemo nešto podjednako smiješno i šokantno. Međutim, u pitanju je drama i triler, a glumac zapravo predstavlja prilično ozbiljnu priču.

Nova “Netfliksova” serija “The Spy” rađena je po stvarnom životu izraelskog špijuna Elija Koena.

Pisac i scenarista ove miniserije je Gioden Raf, a u seriji Eli Koen koji je 1960. godine otišao u Siriju kao špijun ima velikih poteškoća da se oslobodi svog “duplog identiteta”, pošto svoj posao obavlja perfektno.

Uloge u seriji su dobili i Hadar Ratzon Rotem koja će igrati Elijevu ženu, koja je ostavljena da sama odgaja njihovu djecu i osjeća da nešto nije kako treba sa poslom njenog muža.

- On samo želi da služi svojoj zemlji, ali toliko dobro radi svoj posao da mu postaje teško da se otarasi svog lažnog identiteta - stoji u sinopsisu za seriju.

“The Spy” će se emitovati od petka i imaće svega šest epizoda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana