Bekvalac: Nezaboravna zabava za Banjalučane

Aleksandra Madžar
Bekvalac: Nezaboravna zabava za Banjalučane

Uvek se radujem svakom novom dolasku u Banjaluku. To je grad sa kojim sam od početka karijere imala dobru konekciju i energiju.

Kraj je godine pa će tako i naš, mogu da kažem, prednovogodišnji nastup biti malo drugačiji. Moj bend i ja potrudićemo se da napravimo nezaboravnu zabavu.

Ovim riječima za "Glas Srpske" lijepa i popularna novosadska pop pjevačica Nataša Bekvalac najavila je koncert u subotu, 27. decembra, u banjalučkom klubu "Tamaris".

Sigurno je da će publika uživati u dobroj atmosferi i hitovima ove pjevačice koju mnogi smatraju i ikonom ljepote, pa će užitak biti dvostruk, i za uši, ali i oči.

- Najbitnije mi je da osetim tu uzajamnu ljubav i energiju koja mi je zaista neophodna da bih kao muzičar živela i koja mi je potrebna da bih kao muzičar išla dalje - rekla je Nataša.

Svoje fanove, već u proljeće 2015. godine obradovaće novim albumom.

- Nadam se da će se, kao i svaki put, izdvojiti hitovi. Vredno radim i trudim se skoro godinu i po, tako da će za nekoliko meseci album biti zreo da ugleda svetlost dana - dodala je Nataša.

Svi oni koji žele da dođu na koncert Nataše Bekvalac ulaznice mogu kupiti u pretprodaji za sedam, a na dan koncerta za deset maraka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana