Bajkersku zabavu u Banjaluci nije omela ni kiša

GS
Bajkersku zabavu u Banjaluci nije omela ni kiša

BANjALUKA – Pred sami početak sinoćnjeg koncertnog programa drugog festivalskoj dana Moto Festa Banjaluka 2023 grad je zahvatilo nevrijeme praćeno snažnom kišom, vjetrom i grmljavinom, ali ni to nije pokvarilo dobru zabavu.

 

Pod parolom „U slučaju kiše, gorimo još više“, bajkeri koji su stigli u Banjaluku potvrdili su da dobru zabavu i druženje ne može da osujeti ništa, pa su najvjernija publika i brojni bajkeri  uživali u nastupima bendova „Deca loših muzičara“ „Kerber“ i „Goblini“ i uglas pjevali najveće hitove.

Drugi dan Moto Festa u Banjaluku je doveo još veći broj ljubitelja dvotočkaša koji su tokom cijelog dana pristizali, što organizovano, što samostalno.

Rijeka motora slivala se prema tvrđavi Kastel, a tamo su ih čekali stunteri koji su još jednom svojim akrobacijama oduševili publiku, najnoviji motori, kvadovi i moto oprema izložena na Moto sajmu.

Unutar  zidina tvrđave Kastel zabava je već uveliko trajala jer su bendovi zaduženi za dnevne svirke već zapalili atmosferu.

Bajkeri su i danas na Kastelu, čekaju posjetioce sa bogatim programom trećeg festivalskog dana:  

Subota 27.05.2023.

10:00 – 11:00 – Dječiji moto Fest / nastup dječijeg hora „Vrapčići“

10:00 – 19:00 – Moto sajam

13:00 – dnevni koncerti

17:00 – 18:00 – Stunt show

18:00 – Moto defile

Koncertni program

20:15 – proglašenje pobjednika Quad Week

20:30 – Ordoks kelts

22:00 – izvlačenje dobitnika - humanitarna tombole

22:30 – JU grupa

00:30 – Let 3

Ulaz za sve bajkere je besplatan. Cijena jednodnevne ulaznice za muzički program je 20,00 KM. Prodajna mjesta su: onlajn prodajni sistem www.gigsix.ba, prodajna mjesta Gigsix prodajne mreže širom BiH, te Trg Krajine Banjaluka, kafe bar „Košnica“ i „Hej Džo“.

Ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu u tvrđavu Kastel.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana