Anđelina Džoli je i zvanično nova Kleopatra

Agencije
Anđelina Džoli je i zvanično nova Kleopatra

Džolijeva očito voli da glumi kraljice. Nakon uloge zle kraljice Grdane, gledaćemo je u ulozi slavne egipatske kraljice Kleopatre.

Iako je već nekoliko godina unazad najavljeno da ćemo Anđelinu gledati u ulozi „nove" Kleopatre, tek prije neki dan je zvanično potvrđeno da će u novom filmu o egipatskoj kraljici, naslovnu ulogu glumiti upravo ona.

Epska priča o egipatskoj kraljici koja je zavela Cezara i Marka Antonija, da bi život završila ujedom zmije otrovnice je do sada ekranizovana nekoliko puta.

Iako su Kleopatru glumile i Vivijen Lejg i Sofija Loren, daleko najslavnija i najbolja „Kleopatra" je bila glumica sa ljubičastim očima, Elizabet Tejlor.

Hoće li Džolijeva uspijeti da nadmaši uspjeh Tejlorove pokazaće najnoviji film koji će početi da se snima ove godine.

"Kleopatra je krajnje kompleksan lik i biće teško da je iznesem na jedan način, ali mislim da smo na pravom putu, " izjavila je Endži u intervju za Radio 5.

Nećemo pojačavati obezbeđenje

Anđelina je u Šangaju pričala o nedavnom incidentu na premijeri "Grdane" kada je ukrajinski novinar napao njenog vjerenika Breda Pita. Ona kaze da njih dvoje nemaju namjeri da pojačavaju obezbeđenje zbog toga.

"Ljudi poput njega (napadača) su izuzetak. Naši fanovi su divni, imamo dobro iskustvo tokom svih ovih godina i jedan incident neće to promjeniti", rekla je Džoli u Šangaju gdje promoviše svoj novi film.

Pit i troje od njihovih šestoro djece pridružilo joj se u Kini, a Džoli je rekla se djeca divno provode.

Prošle nedjelje, na premijeri istog filma, na Bred Pita je skočio, zagrlio ga, a zatim udario ukrajinski novinar Vitali Sediuk koji je nakon toga uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana