„Ljudska Barbi“ bila „ljudski Ken“: „Nisam mogla da spavam noću“

GS
Foto: Instagram

„Ljudska Barbi“ Džesika Alves, nekadašnji „ljudski Ken“, pojavila se u četvrtak uveče na premijeri filma „Bogovi sopstvene religije“ u centru Londona.

Rijaliti zvijezda je pozirala u pripijenom crvenom kombinezonu koji je oblikovao njene hirurški poboljšane dijelove tijela.

Instagram profil brazilsko-britanske zvijezde, na kojem je prati sedam miliona fanova, od nedavno je ugašen. Kasnije je vraćen, a Džesika je objasnila kako se osjećala dok je bio nedostupan,prenosi B92.

„Zbog toga sam patila od mnogo anksioznosti i neprospavanih noći. Sada se čini da je smak svijeta, sa oštećenjem mog imidža i mog profesionalnog položaja u zajednici uticajnih ljudi. Najvažnija stvar je šteta po moje emocionalno i mentalno zdravlje“, požalila se Džesika DejliMejlu.

Ukidanjem profila, ukinuli su joj se i prihodi koje je ostvarivala putem te aplikacije, kao i komunikacija s milijunima fanova.

„Nikada ranije nisam shvatila koliko sam postala zavisna od aplikacije i koliko je ona važna za moj život do sada jer je više nema i nemam načina da komuniciram sa svojim milionima pratilaca“, zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana