Baka koja se udala za 50 godina mlađeg muškarca, nakon gorkog raskida osula paljbu po bivšem

GS
Foto: Shutterstock

Žena koja se udala za mnogo mlađeg momka nakon što ga je upoznala na Fejsbuku, sada upozorava ljude da budu oprezni prema prevarantima i lažovima na sajtovima za upoznavanje nakon što je par senzacionalno raskinuo.

Iris Džons postala je medijska senzacija nakon što je preko Fejsbuka u junu 2019. upoznala Egipćanina Mohameda Ibrahima. Brzo je otputovala u Kairo, Egipat, da upozna svog izabranika, a par se vjenčao sljedeće godine.

Iris je čak otkrila detalje o njihovim spavaćim sobama u emisiji "Dis Morning" 2021. godine, što je podijelilo mišljenja gledalaca. Međutim, prošle godine, Iris je odlučila da raskine sa Mohamedom, rekavši da ga je "zamenila za mačku" i nazivajući ga "zlim" i "pacovom iz kanalizacije". Raskid je usledio nakon što je Iris iz Veston-super-Mera otkrila da je pokrila dugove svog bivšeg partnera i dala mu gomile novca. Sada, Iris ima misiju da otvori oči onima koji "swajpuju desno", uverena da je bila marioneta u rukama manipulatora.

Na Fejsbuku, Iris je napisala: "Upozorenje za sve ranjive žene na internetu koje ćaskaju sa prevarantima i lažovima, misleći da dopisuju sa iskrenim muškarcima na legitimnim sajtovima za upoznavanje. Budite svesni da ih zanima samo kako da se dočepaju vašeg novca i da će vas slatkorečiti nedeljama, pa čak i mesecima, kako bi ostvarili svoje ciljeve."

Iris tvrdi da je postala ekspert u prepoznavanju prevaranata nakon što su je četiri prevaranta ciljala u poslednjih nekoliko mjeseci, nazivajući sebe "kompetentnim lovcem na prevarante". Otkrila je da je jedan posebno "zli" prevarant pokušao da je prevari za pozamašnu sumu.

Rekla je: "Ovoga puta ste izabrali pogrešnu ženu, jer moj zadatak je da razotkrivam prevarante poput vas. Zaista sam uživala u ulozi dirigenta, terajući vas da igrate po mom taktu."

Prethodno je Iris tvrdila da je njen bivši ljubavnik ukrao 25.000 funti nakon što se uselio u njen bungalov i prevario je da mu pošalje dodatnih 14.000 funti dok je još bio u Egiptu pre njihovog vjenčanja. Takođe je tvrdila da je Mohamed vršio pritisak na nju da promeni testament kako bi on postao nasljednik njene kuće.

U svojoj izjavi, rekla je: "Čovek za koga sam se udala dao je sve od sebe da me udalji od moje porodice kako bi me naterao da promenim testament, ali mi smo veoma bliska porodica i oni su me podržavali tokom celog perioda, otkako sam postala žrtva ovog podlog i zlog ništavila."

Ranije ove godine, Iris je najavila svoju namjeru da prekine sve veze sa čovekom koji je od "savršenog princa u Egiptu" postao "Princ tame".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana