Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela - danas ga brani pred cijelim svijetom

B92
Foto: Profimedia

Kejt Mos svjedočiće danas preko video poziva na sudu u procesu između Amber Herd i Džonija Depa. Advokati holivudskog glumca pozvali su čuvenu manekenku kao svjedoka i svi jedva čekaju da čuju šta će to legendarna Kejt reći.

Advokati su uputili poziv Kejt Mos nakon što je Amber Herd prošle nedelje izjavila da je Džoni Dep gurnuo niz stepenice slavnu britansku manekenku. Podsjećanja radi, glumac je tužio bivšu suprugu za klevetu jer je u autorskom članku objavljenom u Vašington postu 2018. godine naglasila da je bila žrtva porodičnog nasilja i time indirektno optužila Depa koji sada od nje traži 50 miliona dolara odštete.

Čuveno modno ime i čuveni glumac spadaju u kultne parove, iako u njihovoj vezi nije bilo samo međusobne ljubavi već i ljubavi prema narkoticima, piću i što je bilo dobro.

Veza je trajala četiri godine, a Dep je svoju dragu obasipao skupocijenim poklonima poput dijamantske ogrlice i kupke od 36 boca skupocenog šampanjca.

Romansa koja se pratila na planetarnom nivou i koja se odvijala od jednog do drugog skupocijenog hotela širom svijeta, prekinuta je 1998. godine, baš u momentu kada se Kejt nadala da će se udati za Depa. On je, međutim, odabrao da se oženi francuskom pjevačicom i glumicom Vanesom Paradi, sa kojom je tri mjeseca nakon raskida sa slavnom Britankom dobio prvo dijete (Džoni Dep i Vanesa Paradi imaju ćerku Lili Rouz i sina Džeka).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana