Vjerila se Pipa Midlton

Agencije
Vjerila se Pipa Midlton

Pipa Midlton, sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, vjerila se sa bankarom Nikom Džeksonom, a vjenčanje se očekuje sljedeće godine, pišu američki mediji.

Prema njihovim izvorima Džekson je Pipu zaprosio ranije ovog mjeseca tokom odmora u ekskluzivnom hotelu "Oberoj Amarvilas" u Indiji.

- Bilo je baš onako kako je planirao. Veoma romantično i veličanstveno - rekao je izvor blizak paru.

Pipa i Nik su u vezi 15 mjeseci, a o njihovoj vjeridbi u medijima se govorilo i u septembru, ali se kasnije ispostavilo da ti navodi nisu bili tačni.

Pipa je dospjela u žižu javnosti prije dvije godine kada se na vjenčanju sestre Kejt i princa Vilijama pojavila kao djeveruša u izazovnoj bijeloj haljini.

Filipa Šarlot rođena je 1983. godine, kao drugo od troje djece u porodici Midlton. Jedina sestra današnje princeze se školovala u Škotskoj, studirajući englesku književnost na Univerzitetu u Edinburgu. Nedugo poslije studija je osnovala onlajn magazin "The Party Times ", koji se, baš kao i kompanija njenih roditelja bavi svim mogućim detaljima oko organizacije zabava. Veza Pipine sestre sa princom Vilijamom donijela je i njoj (ne)željeni publicitet - ostrvski mediji su od samog početka htjeli da znaju sve o mlađoj sestri prinčeve izabranice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana