Tjelohranitelji tužili Džonija Depa

Agencija
Tjelohranitelji tužili Džonija Depa

Eugen Arola i Migel Sančez, koji su dvije godine radili kao tjelohranitelji Džonija Depa, podnijeli su tužbu protiv slavnog glumca, iznoseći prljave detalje iz njegovog života.

Dvojica bivših tjelohranitelja  čuvala su holivudskog glumca do januara ove godine, a sada tvrde da su protekle dvije godine radili prekovremeno, da im prekovremeni sati nikad nisu bili plaćeni, te da nisu imali pauzu ni za ručak ni vremena za odmor.

Tvrde i da se Dep u jednom trenutku oteo kontroli te da su se, kako bi ga zaštitili od njegovih poroka, osjećali kao njegove dadilje.

U tužbi ističu da je cijeli taj period za njih bio jedva podnošljiv, te su se prisjetili trenutka kad su mu brisali drogu s lica u jednom noćnom klubu kako bi spriječili da to vide ostali prisutni oko njega. Takođe, kako kažu, pored toga što su gledali kako finansijski propada, osim za njega, bili su zaduženi i za njegovu djecu - Lili Rouz (18) i Džona (16).

Dodaju da su konstantno radili stvari koje ne ulaze u posao tjelohranitelja - razvozili su njega i njegovu porodicu prema potrebi, a više puta od njih je tražio i da sjednu za volan prevoznih sredstava koja su sadržavala ilegalne supstance.

Sada zbog svega pomenutog potražuju novac koji im duguje, a glumčevi portparoli još se nisu oglasili povodom te tužbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana