Tejlor Svift izbacila reizdanje četvrtog albuma

GS
Foto: gs

Posle izdanja "Fearless(Taylor’s Version )", koje je po svom izlasku odmah zauzelo prvo mjesto na Bilbord top listi, Tejlor Svift predstavila je "Red (Taylor’s Version )".

Riječ je o dugoočekivanom reizdanju njenog četvrtog studijskog albuma "Red". Deluks verzija (re)izdanja donosi 30 pjesama, među kojima su poznati hitovi "We Are Never Ever Getting Back Together", "I Knew You Were Trouble" i "22", ali i potpuno nove numere iz njenog trezora pesama.

"Ovo je prvi put da čujete svih 30 pesama koje sam napisala za originalno izdanje. Muzički i tekstualno ovaj album predstavlja osobu slomljenog srca, polomljeni mozaik različitih osećanja koja su se na kraju uklopila u jednu celinu", kaže autorka o albumu.

Na izdanju je ugostila fenomenalne muzičare, među kojima su Ger Lajtbodi, Fibi Bridžers, Ed Širan i Kris Stejplton, sa kojim je snimila impresivnu verziju numere  "I Bet You Think About Me".

Ovo reizdanje je samo nastavak niza uzastopnih muzičkih uspijeha koji su počeli 2020. godine u kojoj je Tejlor objavila čak dva nova albuma – "Folklore" i "Evermore". Uz album, na njenom zvaničnom JutJub kanalu je prikazan kratki film pod nazivom "All Too Well: The Short Film"

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana