Svi pričaju o vjenčanici poznate pjevačice

Agencije
Svi pričaju o vjenčanici poznate pjevačice

Poznata pjevačica Eli Golding udala se za Kaspara Džoplinga, a od početka cemonije svi pričaju samo o njenog haljini.

Eli Golding, čija pjesma “Love me like you do” iz filma “Pedeset nijansi sive” ima preko dvije milijarde pregleda, na vjenčanju se pojavila u potpuno zatvorenoj haljini, pa su je mediji opisala kao “srednjovijekovnu damu”, piše Metro.

Mlada je nosila “Chloe” haljinu dizajnerke Nataše Ramsej-Levi. Prelijepa vjenčanica je zatvorena do grla sa karnerom oko vrata, a svuda po sebi ima nanizane bisere. Mnogi su odmah prokomentarisali kako mlada nikada nije bilo toliko smjerno obučena, ali nisu osporili jedinstvenost haljine.

Veo koji se viorio za pjevačicom “pridržavalo” je najmanje šest djeveruša, koje su takođe bile obučene u bijelo. Frizura za koju se Eli odlučila bila je jednostavna punđa, a buket koji je nosila sadržao je bijelo cvijeće koje se uklapalo u dekoraciju katedrale.

Kao idealno mjesto da izgovore svoje zavete par je izabrao Jork Minster katedralu u Jorku, a samom vjenčanju prisustvovalo je i nekoliko članova kraljevske porodice.

Na vjenčanje je bilo pozvano mnoštvo slavnih ličnosti poput pjevača Džejms Blanta, glumice Sijene Miler, komičara Džejmsa Kara, kao i bivša djevojka princa Harija Kresida Bonas.

Ipak, od prisutnih gostiju najveću pažnju su privukli pjevačica Kejti Peri i njen vjerenik glumac Orlando Blum koji nisu skidali osmijeh sa lica.

Na vjenčanju se pojavio veliki broj obožavaoca koji su došli da bi se divili veličanstvenom vjenčanju, pa je obezbjeđenje moralo da se postara da ceremonija u katedrali protekne bez upada nepozvanih gostiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana