Sve oči bile uprte u Anđelinu: Zablistala na crvenom tepihu, a svi su samo gledali u jedan detalj

GS
Sve oči bile uprte u Anđelinu: Zablistala na crvenom tepihu, a svi su samo gledali u jedan detalj

Jedna od najprestižnijih nagrada "Tony" održala se sinoć u Njujorku, a prestižna nagrada je uručena slavnoj Anđelini Džoli, kao producentkinji predstave "The Outsiders: A New Musical".

Anđelina se pojavila u plišanoj toaleti sačinjenoj od korseta i prelepe lepršave suknje koja je skrojena po njenoj mjeri, a koja dolazi od brenda "Versaće".

Dozu otmenosti je pojačala i pažljjivo odabranim, diskretnim nakitom.

Na sredini grudi je otkrila i novu tetovažu, u obliku male ptice u ljetu a što simbolizuje slobodu.

Na crvenom tepihu društvo joj je pravila ćerka Vivijen (15), a koja je bila i modno uslađena sa svojom majkom noseći zeleno-belu kombinaciju.

Pošto su ćerke Šiloh i Zahara odbacile prezime oca Breda Pita, to je sad uradilo još jedno dete. Njihova sestra Vivijen takođe je prestala da koristi prezime Pit, a zadržala je samo prezime svoje majke Anđeline Džoli, kako pišu američki mediji.

Odbacivanje prezimena dolazi posle godina zategnutih odnosa između Breda Pita i njegove dJece zbog razvoda njihovih roditelja. Bred Pit već godinama nema nikakav kontakt sa sinovima Medoksom i Paksom. Navodno je Anđelina podnIJela zahtJev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Medoksom u njihovom privatnom avionu, koji je tada htio da odbrani majku.

Bivši supružnici još se nisu dogovorili oko starateljstva nad šestoro djece. Iako troje najstarijih, više nisu maloletni, svađaju se ko će odgajati Vivijen i Knoksa (15). Ali, izgleda da su deca dala do znanja na čijoj su strani.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana