Supermodel Hajdi Klum pokazala novog momka

Glas Srpske
Supermodel Hajdi Klum pokazala novog momka

Supermodel Hajdi Klum javnosti je pokazala novog momka i gitaristu Toma Kaulica, s kojim više ne krije ljubavnu vezu.

Iako je pošlo tek pola godine otkako je ova njemačka ljepotica raskinula sa uglednim vlasnikom umjetničke galerije u Njujorku Vitom Šnabelom, Klumova je brzo riješila svoje emotivno stanje i donijela odluku da krene dalje.

Četrdesetčetvorogodišnja manekenka se već nekoliko sedmica viđa sa 28-godišnjim muzičarem Tomom Kaulicom, koji se proslavio kao gitarista nekad popularnog njemačkog benda "Tokio hotel".

Viktorijin anđeo i njen 16 godina mlađi momak su viđeni zajedno u pauzi snimanja emisije "Amerika ima talenat", u kojoj je lijepa Njemica član žirija.

Njih dvoje su razmjenjivali nježnosti, a svi su čekali da vide poljubac koji bi bio jasan pokazatelj da među njima ima nešto više od prijateljstva. Paparaci nisu dugo morali da čekaju i ubrzo su zabilježili strastveni poljubac ovog zaljubljenog para.

Njemačka manekenka posljednjih godina nije imala previše sreće u ljubavi, a nedavno je izjavila da je usamljena i spremna za pronalazak nove srodne duše.

I Tom je nekoliko puta izjavio da je slobodan i spreman za novu ljubav, nakon što se 2016. godine razveo od tadašnje supruge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana