Striptizeta priznala da se skidala se pred cijelim odjeljenjem svog sina

GS
Foto: Facebook

Jedna od najpoznatijih striptizeta u Srbiji Branka Blek Rouz, jednom prilikom je otkrila da su njenu tačku u striptiz klubu gledali drugovi njenog sina. Branka je istakla da je se sinovi ne stide jer zarađuje novac kao striptizeta, i da je od ovog posla obezbijedila sebi lagodan život.

"Moji sinovi se nikad nisu ljutili na mene što sam izabrala da budem striptizeta, jer sam s njima uvijek otvoreno pričala o svemu. Jedan dečko iz odjeljenja mog mlađeg sina slao mi je ljubavne poruke preko društvenih mreža. Otišla sam u školu i sve ispričala njihovom razrednom starješini i direktoru", rekla je Branka i nastavila:

"Tada sam rekla sinu da slobodno može da pozove sve drugare da odgledaju moj šou, kako više ne bi imali predrasude i da se ne bi dešavale neprijatne situacije. Na moj nastup je došlo cijelo odjeljenje, neka djeca su čak povela i roditelje. Od tada su svi dolazili jednom mjesečno da me gledaju kako igram i moja djeca više nikada nisu imala problem s tim što im je majka striptizeta".

Branka je otkrila i kako je odlučila da se bavi egzotičnim plesom, ali i šta je radila prije toga.

"Radila sam kao komercijalista na terenu za nekoliko firmi. U to vrijeme je jedna moja drugarica igrala kao dens plesačica po diskotekama i pričala mi da za jedno veče uzima i po 50 maraka. Voljela sam da igram i odlučila da probam jer je zarada bila mnogo veća od one koju sam dobijala kao komercijalista u firmi. Menadžer jedne diskoteke mi je predložio da kod njega počnem da igram jer mu se dopao moj ples, koji je više bio er*tski nego dens. Rekla sam mu da ne bih smjela da se skinem jer sam stidljiva, jedino bih mogla da pokušam u bikiniju.

Prihvatila je da odigra svoj prvi striptiz, i to na ispraćaju jednog momka u vojsku! Na tom slavlju je bilo i mladića i djevojaka. Lijepo sam izvela tačku, poskidala sam ih i svi su se lijepo proveli. Pitali su me koliko se dugo bavim ovim poslom. Rekla sam im da mi je ovo prvi nastup, a oni su mi na to odgovorili: 'Ako si ovako izvela prvi nastup, onda ovim poslom treba da se baviš čitav život'. I tako je sve počelo", prenosi Mondo.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana