Šta znači što se Nikol Kidman i Kit Urban stalno dodiruju dok se ljube?

Agencije
Šta znači što se Nikol Kidman i Kit Urban stalno dodiruju dok se ljube?

Ko prati dešavanja sa crvenog tepiha, zna da su glumica Nikol kimdan i njen muž muzičar Kit Urban zaista uvijek u nekom ljubavnom klinču dok se ljube. Oni su od onih parova koji se ne libe da pokažu naklonost, ali i erupciju strasti pred objektivima. Ekspert za govor tela sada otkriva zašto oni to rade i šta to zapravo znači.

Kit i Nikol su zaista vrlo emotivni u nastupima, nekada se toliko zalete jedno ka drugom da djeluje kao da će je on bukvalno skinuti pred svima.

Doduše, Nikol nije imala ovakve napade dok je bila u braku sa kolegom Tomom Kruzom, tako je očigledno pronašla ljubav svog života.

Psiholog i stručnjak za govor tijela Lilian Glas objasnila je za “Yahoo Lifestyle” da je način na koji se ljubimo vrlo indikativan.

“Ona je agresor i u vezi. Saosjećajna je i sasvim je jasno da Nikol obožava svog supruga. I kao muškarca i kao čovjeka. Kit je muškarac koji sve to odobrava i podržava. A i uživa u tome da je njegova draga glavna, makar kad je javni nastup u pitanju”, pojasnila je Glas. I Pati Vud, takođe ekspert za neverbalnu komunikaciju navodi da je zanimljivo što ovaj pa rima tu tradiciju godinama unazad.

 “Različiti parovi imaju različite modele ponašanja. Nikol sltalno dodiruje Kita po licu dok se ljube, mrsi mu kosu, a on se samo topi. Sve djeluje raskošno među njima. Kada ih pogledate ona svakim dijelom svog tijela poručuje da je Kit nešto najvrednije na svijetu”.

Stručnjaci kažu i da je uvijek dručagije pred kamerama, a drugačije u četiri zida, ali da su Nikol i Kit definitivno primjer para koji uživa u velioj i strasnoj ljubavi. I da, oni se svakako ne libe da to i pokažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana