Spektakularan dolazak Toma Kruza na premijeru "Top Gana", na crveni tepih sletio helikopterom

Kliks
Foto: Tanjug/AP

Tom Kruz imao je spektakularan dolazak na svjetsku premijeru filma "Top Gan: Maverik" u San Diegu, a ovaj 59-godišnji glumac na crveni tepih stigao je helikopterom te sletio na palubu nosača aviona USS Midvej.


Uprkos ranijim izvještajima da je Kruz sam upravljao helikopterom, glumac je potvrdio za ET Onlajn da nije upravljao helikopterom na premijeri.

"Ne, ne danas. Letim tim helikopterom, ali ne danas", rekao je Kruz.

On je predstavio film, koji je režirao Josif Kosinski, putem video linka na SinemaKoni u Las Vegasu u četvrtak.

Potom je prikazan gomili izlagača u bioskopima i novinarima, koji su nastavili da ga hvale kada se premijera završila.

Takođe je otkriveno da je Kruz proveo glumačku ekipu u filmu "Top Gan: Maverik" kroz "mučnu" obuku letenja dok se pripremao za snimanje filma.
U videu koji prikazuje šta se dešavalo tokom snimanja filma, Kruz je objasnio kako je glumačka postava na njegov zahtjev obavila "izazovnu" i "sveobuhvatnu" avijacijsku obuku za film.

"Radili smo s mornaricom i školom Top Gan kako bismo formulisali kako to praktično izvesti", rekao je Kruz, dodajući, "jer ako ćemo to učiniti, letićemo u F-18".

Glumci su naučili kako da rukuju kamerama dok su bili u mlaznjacima.

Kruz je rekao: "Morao sam ih zaista naučiti kinematografiji i osvjetljenju kako bi shvatili šta će dobro izgledati na kameri... Veoma sam ponosan na ono što smo svi postigli. Svaki od njih je izuzetan."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana