Slađana Milošević dio ušteđevine prepisala na kućnog ljubimca

GS
Slađana Milošević dio ušteđevine prepisala na kućnog ljubimca

BEOGRAD - Pokojna umjetnica Slađana Milošević je sastavila testament kada je bolest uzela maha, a dio ušteđevine odlučila je prepisati svom ljubimcu, čivavi koju je nazvala Princeza Morgan.

"Slađana je bila jako vezana za svoju čivavu. Od nje se nikad nije odvajala. Morgan je s njom išla i na snimanja, sastanke, šetnje, putovanja... Svuda ju je vodila. Ona je kroz godine postala sastavni dio nje i Slađana nije mogla da zamisli ni jedan jedini trenutak bez psa", kazao je izvor, a prenosi Kliks.

S obzirom na to da je Slađanino zdravstveno stanje bilo sve lošije, odlučila je zbrinuti Princezu Morgan.
"Nažalost, nije više mogla da se brine o njoj. Bolest je uzela maha... Pred odlazak u bolnicu, Slađana je pozvala ženu od koje je i kupila čivavu i odlučila da joj je vrati. Htjela je da bude sigurna da će neko zaista brinuti o njoj dok nje nema.

Zbog toga, nakon što je shvatila da su joj dani odbrojani, sastavila je testament i dio svoje ušteđevine prepisala upravo toj čivavi. Zvuči nevjerovatno, ali takva je bila Slađana. Nevjerovatna i uvijek svoja. Takva je ostala i do smrti", ispričao je.

Ikona osamdesetih: Preminula Slađana Milošević

Podsjećamo, Slađana je prošle godine otkrila da pati od Sjegrenovog sindroma te da se bolničko osoblje u Beogradu loše odnosi prema njoj. Ona je zatim otišla u Zemunsku bolnicu, gdje je nakon nekoliko mjeseci preminula u 69. godini.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana