Sil novi partner Šarliz Teron

Agencije
Sil novi partner Šarliz Teron

Glumicu Šarliz Teron posljednjih mjeseci mediji su dovodili u vezu sa holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, čiji je brak sa Anđelinom Džoli nedavno i službeno okončan.

Iako su i jedno i drugo demantovali bilo kakve navode o tome da mjesecima kriju svoju vezu, Holivudom kruže nagađanja o novoj romansi, koja još nije potvrđena - da Šarliz Teron ima novog partnera.

Naime, Šarliz Teron je nedavno boravila u Njujorku, gdje je odsjela u jednom luksuznom hotelu, a jedan od gostiju hotela, u isto vrijeme, bio je i pjevač Henri Olusegun Adeola Semjuel, poznatiji kao Sil. Oni koji su se u tom trenutku našli u luksuznom hotelu posvjedočili su da su se Šarliz i bivši suprug manekenke Hajdi Klum odlično zabavljali u hotelskom baru, nakon čega su zajedno napustili hotel.

Iako Sil nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje navode o poznanstvu sa atraktivnom glumicom, Šarliz je sa druge strane svojim prijateljicama otkrila informaciju da je nedavno upoznala nekoga ko je na nju ostavio sjajan utisak.

Nedavno je javnost burno reagovala kada je Šarliz, majka dvoje usvojene djece, objavila da sina Džeksona odgaja kao djevojčicu, jer se on sa tri godine “izjasnio kao djevojčica”.

Sil, koji se još 2012. godine rastao od prelijepe njemačke manekenke, sa kojom ima troje djece, dugo nakon razvoda nije želio da govori o svom privatnom životu, kao ni novim ljubavima. Ipak je priznao da je i nakon razvoda ostao u korektnim odnosima sa bivšom suprugom, sa kojom zajedno odgaja njihovu djecu. Hajdi Klum je, inače, bila trudna sa milijarderom Flavijom Brijatoreom, ali ju je on ostavio, pa je započela vezu sa Silom i njega smatra ocem kćerke Leni, koja je biološko dijete Brijatorea. Hajdi je Silu rodila Henrija (14), Johana (13) i kćerku Lu (10).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana