Selena i Biber ponovo zajedno

Agencije
Selena i Biber ponovo zajedno

Ovo je definitivno godina mlade Selene Gomez - najbolja drugarica joj je ovog ljeta donirala bubreg, dobila je ulogu u filmu Vudija Alena, „Bilbord“ ju je proglasio ženom godine, a pred sam kraj 2017. dala je novu šansu staroj ljubavi. Ono što su do sada vrlo jasno govorile paparaco fotografije, potvrdila je i sama Selena - ona i Džastin Biber su ponovno zajedno.

Nakon nekoliko nedjelja nagađanja pjevačica i glumica je u intervjuu za magazin „Bilbord“ progovorila o tome kako se pomirila sa svojom najvećom ljubavi. Iako nije jasno to izrekla, pitanje novinarke nije izbjegla niti demantovala. Na pitanje kako to da su ona i Biber ponovno zajedno rekla da će uvijek imati „posebno mjesto u svom srcu za nekoga ko je odigrao značajnu ulogu u njenom životu i ostavio u njemu trag“.

U istom razgovoru otkrila je i da je s bivšim momkom, reperom The Njeekndom, s kojim je bila u vezi deset mjeseci, ostala jako dobar prijatelj.

- Imam 25 godina, ne 18, 19 ili 20. Cijenim ljude koji su zaista imali uticaj na moj život. Možda sam prije forsirala nešto što nije imalo smisla, ali to ne znači da kada nekog voliš to može samo tako da nestane - rekla je Selena.

Ona i Džastin nedavno su odlučili da obnove svoju romansu koja je počela još 2010. godine, a sve nakon što je prekinula vezu s reperom.

Zanimljivo je spomenuti da je s bivšim momkom, poznatim muzičarem, prema njenim riječima, ostala „najbolja drugarica“, ali to se ne poklapa sa činjenicom da su oboje jedno drugo prestali pratiti na društvenim mrežama i da je on izbrisao svaku objavu na svom „Instagram“ profilu na kojoj je bila Selena.

- Ono na šta sam izrazito ponosna je da smo The Njeeknd i ja ostali u tako dobrim odnosima. Zaista mi se nikada u životu tako nešto nije dogodilo. Raskinuli smo, ali ostali najbolji prijatelji - izjavila je Selena o svom bivšem momku, koji je ovih dana snimljen u društvu nepoznate brinete u Australiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana