Rumunska Kim Kardašijan usvojila dječaka, pa ga sutradan vratila

Agencije
Rumunska Kim Kardašijan usvojila dječaka, pa ga sutradan vratila

U namjeri da se riješi etikete sponzoruše koju su joj mediji "prišili" nakon što se udala za 38 godina starijeg bogataša, Monika Kolumbeanu je rješila da usvojili dječaka. Ipak, pošto je dijete mnogo plakalo ona je odlučila da ga vrati.

Dvadesetšestogodišnja Monika je pažnju šire javnosti privukla kada se sa samo 18 godina udala za biznismena Irinela Kolumbeana koji je tada imao 56 godina.

Monika, koja se u međuvremenu razvela od Irinela, htjela je da dokaže medijima da se udala iz ljubavi i stvori bolju sliku o sebi.

Kako bi to učinila, Monika je odlučila da prikaže svoju humanu stranu javnosti i usvoji dijete. Otišla je u posjetu sirotištu u Bukureštu, izabrala siroče i započela proces usvajanja.

Izabrala je trogodišnjeg dječaka Aleksa, a za medije je rekla da želi da mu pruži život u kojem mu ništa neće faliti. Tog vikenda dječaka je odvela u luksuznu vilu u kojoj je živjela sa tadašnjim suprugom.

Ipak, nakon samo jedne noći Monika je odlučila da ga vrati u sirotište jer joj je "išao na živce pošto je plakao i nije htio da spava". Od tada je više nije privlačila ideja majčinstva i uloga porodične žene.

"Došla je u sirotište i rekla da želi dijete. Družila se s Aleksom i povela ga kući. Vratila ga je već drugi dan ujutru jer kaže da je mnogo plakao pa nije mogla da spava zbog njega. Proces usvajanja je odmah stopiran", kaže Stefan Kristofor koji vodi sirotište s ćerkom Mihaelom.

Otkako se razvela od Irinela Monika je najzastupljenija ličnost u rumunskim medijima. Odlično se slaže sa Paris Hilton, nazivaju je rumunskom Kim Kardašijan, a trenutno ima novog dečka koji joj je ljubav dokazao kupovinom luksuznog automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana