Ronaldinjo se ženi dvjema djevojkama odjednom

Agencije
Ronaldinjo se ženi dvjema djevojkama odjednom

Iako na izboru za najljepšeg fudbalera svijeta sigurno ne bi bio u užem krugu favorita, Ronaldinjo je uvijek slovio za velikog zavodnika, a sad je na putu da to i zvanično potvrdi.

Iz Brazila, naime, stižu informacije da će se istovremeno vjenčati sa dvije žene. Ovi čudni svatovi trebalo bi da se dogode u avgustu, kada će Ronaldinjo reći “da” svojim “vjerenicama”, Prisili Koeljo i Beatriz Souza.

Slavni Brazilac sa dvije žene živi u slozi u svojoj vili u Rio de Žaneiru još od decembra, a do ovog ljubavnog čvora je došlo tako što je Ronaldinjo počeo da izlazi sa Beatriz u 2016. godini, ali je istovremeno nastavio vezu sa Prisilom.

Da ne bi bilo ljubomore, Ronaldinjo svakoj od svojih žena mjesečno iskešira 1.700 evra, i to mogu da potroše na šta god žele.

Isto tako, kad kupuje darove, obje dobiju isto. Zadnje što im je kupio bio je parfem kada je bio na putovanju u inostranstvu.

I kada se zaručivao, a bilo je to u januaru prošle godine, dao im je isto zaručničko prstenje. Sam obred vjenčanja biće upriličen u Riju, na privatnoj ceremoniji u njegovoj vili, u kojoj živi od 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana