Rijana ismijana nakon nastupa na svadbi, kojeg je naplatila šest miliona evra

Kliks
Foto: G.S.

Nakon što je objavljeno da je Rijana prisustvovala luksuznoj svadbi sina indijskog milijardera isplivali su snimci njenog nastupa za koji je ismijana jer je djelovala nezainteresirano.

Svjetska muzička zvijezda za nastup na vjenčanju Ananta Ambanija i Radhike Merčant plaćena je čak šest miliona eura. Uzevši u obzir novac koji je izdvojen za njen nastup, djeluje da pjevačica nije oduševila performansom, a na mrežama su pisali kako djeluje kao da je apsolutno nije briga.

Snimke s nastupa preplavile su društvene mreže, a na nekim od njih se može vidjeti kako jedva pleše i djeluje prilično nezainteresirano, prenosi Kliks.

„Rijana je zaista pokazala da će odraditi minimum, uzeti ček i otići“, glasio je jedan od tvitova u kojima prozivaju pjevačicu.

Njen nastup uključivao je 19 pjesama, a navodno je bila plaćena oko 60.000 evra po minuti.

Njen nastup u petak naveče započeo je trodnevno slavlje za koje se procjenjuje da je koštalo nevjerovatnih 140 miliona evra.

Tokom nastupa Rijana se zahvalila porodici Ambani i čestitala mladencima, a naposljetku je i zbog čestitke naišla na osude i ismijavanja jer nije izgovorila njihova imena pravilno.

„Rijana je plaćena milione i još uvijek nije u stanju pravilno izgovoriti njihova imena“, prozvali su je u jednoj od objava.

Takođe, fanovi su je prozivali jer godinama čekaju na njen album navodeći da za novu muziku nema vremena, ali da stigne pjevati indijskom milijarderu.

Otac mladoženje je indijski milijarder Mukeš Ambani, a Forbes je njegovo bogatstvo procijenio na više od 110 milijardi dolara. On je najbogatija osoba u Aziji i 11. najbogatija osoba na svijetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana