Razvodom od slavnih zgrnuli bogatstvo

Glas Srpske
Razvodom od slavnih zgrnuli bogatstvo

Brak sa slavnim ličnostima mnogima je donio veliku korist jer su razvodom zgrnuli veliko bogatstvo. Neki od njih prije braka sa poznatim ličnostima nisu spajali kraj s krajem, ali im se život u potpunosti okrenuo.

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Kada je upoznao Britni Spirs, Kevin Federlajn bio je plesač koji je živio u iznajmljenom stanu. Nakon razvoda od pjevačice, čije se bogatstvo procjenjuje na milione, Kevin je uspio da mnogostruko uveća svoj bankovni račun. Dobivši i puno starateljstvo nad djecom kao i kuću u Malibuu, koju je pjevačica kupila dok su bili u braku, može se reći da mu razvod od Britni uopšte nije teško pao.

Keš Voren i Džesika Alba

Keš Voren je radio kao asistent producenta filma "Fantastična četvorka". Pošlo mu je za rukom da osvoji srce jedne od tada najplaćenijih glumica Holivuda Džesike Albe. Ova veza, a kasnije i brak proslavili su Keša koji je danas među najpoznatijim filmskim producentima na svijetu.

Lusijana Barozo i Met Dejmon

Lusijana Barozo radila je kao konobarica u baru. Bila je primorana da radi duple smjene i služi nasrtljive goste. Život joj se promijenio iz korijena 2003. godine kada je u njen bar ušetao poznati glumac Met Dejmon. Od konobarice u baru postala je vlasnica lanca ugostiteljskih objekata, takoreći preko noći...

Gabrijel Obri i Hali Beri

Maneken Gabrijel Obri teško je nalazio posao, ali mu je život u potpunosti promijenjen kada se oženio oskarovkom Hali Beri. Nakon pet godina uslijedio je buran razvod iz kojeg je takođe izvukao dobit. Glumica manekenu mjesečno isplaćuje 16.000 dolara na ime alimentacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana