Razvod je slomio, sad mora na odvikavanje od seksa i alkohola

Agencije
Razvod je slomio, sad mora na odvikavanje od seksa i alkohola

Bivša članica grupe "Spice Girls " Mel B prošla je kroz niz skandala, prljavi razvog od producenta Stefana Belafontea i sada je čeka rehabilitacija i liječenje od alkohola i zavisnosti od seksa.

Mel B se već, prema pisanju britanskih medija, prijavila u kliniku i tamo će biti narednih mjesec dana.


Njoj je poslije krahah braka i mučne i prljave parnice, skandala u javnosti u kojima je isplivalo da je muž varao, drogirao, tjerao na seks, snimao...dijagnostikovan postraumatski stres.

"Vrlo sam iskrena o svom alkoholizmu kojim sam se koristila da zacijelim rane, a to je često način na koji mnogi ljudi žele da zamaskiraju probleme koje zapravo imaju. Ja želim zbog svoje djece da budem najbolja verzija sebe i zato sve ovo radim", rekla je pjevačica za "Daily Mail ".

Tokom avgusta sud je donio odluku da Mel B svom bivšem suprugu za troškove suđenja isplati 350.000 dolara, kao i 5.000 dolara alimentacije.

Ipak, osim finansijskog udarca razvod je za nju bio previše iscrpljujući, pa je odlučila da prvo riješi svoje probleme, a zatim da krene u novu pravnu bitku i pokuša da vrati starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana