Prirodan izgled i kičasti prsten simboli vjenčanja

Agencije
Prirodan izgled i kičasti prsten simboli vjenčanja

Najpoznatiji britanski neženja glumac Hju Grant stao je prošle sedmice na ludi kamen, a sa privatnog vjenčanja sa TV producentkinjom Anom Eberštajn procurile su prve fotografije i otkrile zanimljive detalje.

Vidno raspoloženi mladenci nisu skidali osmijeh s lica.

Mladoženja je bio elegantan, u teget odijelu i svijetloplavoj košulji koja je odlično pristajala uz košulju njegove izabranice. Ana Eberštajn je bila ležerno odjevena.

Njen izbor, pored plave košulje, bila je kratka bijela suknja. Posebnu pažnju privukao je izbor svadbenog prstenja. Glumac je nosio nesvakidašnji, kitnjasti prsten sa tri crvena kamena, dok se njegova ljepša polovina opredijelila za mnogo klasičniju verziju, zlatnu burmu.

Uz vrlo malo šminke, Ana je pokazala svoje prirodno izdanje, a pored prstena, od nakita su je krasile samo minđuše. U vrlo dobroj formi, očigledno je željela da naglasi svoje vitke, duge noge.

- Ne vjerujem u brak. Vidio sam nekoliko veoma dobrih primjera, možda pet u svom životu, ali u suprotnom, mislim da je to recept za uzajamnu bijedu - rekao je Grant 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana