Princ Vilijam i Kejt donijeli konačnu odluku o pomirenju sa Harijem i Megan

G.S.
Princ Vilijam i Kejt donijeli konačnu odluku o pomirenju sa Harijem i Megan

Prinčevi Vilijam i Hari nikada se neće pomiriti i to nakon odluke starijeg brata i Kejt Midlton da za to ne postoje više nikakve mogućnosti.

Narušeni odnosi princa Vilijama i princeze Kejt Midlton s princem Harijem i Megan Markl nalaze se pod lupom medija i javnosti posljednjih nekoliko godina, a prema najnovijim tvrdnjama stručnjaka razdor između braće ne može da se popravi i više nikada neće biti bliski kao nekada.

Bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond izjavila je kako je jasno da su Kejt povrijedile i uvredile stvari koje su izrekli Hari i Megan, te da su ona i Vilijam pokušali da poprave stvari na sahrani princa Filipa u aprilu 2021. godine, ali izgleda da je to nemoguće.

„Dođe trenutak kada jednostavno morate prihvatiti da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra. Ketrin su povredile i uvredile stvari koje su rekli Hari i Megan, ali ona i Vilijam su vrlo jaki i pretpostavljam da su zajedno došli do zaključka da razdor s Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti. Ne postoji više mogućnosti i odlučili su da nastave sa svojim životima", izjavila je Bond za OK Magazin.

Do razdora između princa Harija i princa Vilijame došlo je 2019. godine, kada su potvrdili da su krenuli različitim životnim putevima, a sve je postalo gore u januaru 2020. godinu kada su Hari i Megan službeno odstupili kao radni članovi kraljevske porodice i preselili se u Kaliforniju, gdje su i ostali da žive.

Iako se princ Hari od tada vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo u više navrata, između ostalog i na posljednji ispraćaj princa Filipa i kraljice Elizabetu, do pomirenja između braće nije došlo.

Napetosti su povećane i brojne tvrdnje iznesene u dokumentarnoj seriji koju su objavili Megan i Hari, kao i u njegovoj knjizi Spare.

„Vilijam je vjerovatno bio prilično ljut, ali Ketrin ga vješto smiruje", zaključila je Bond i dodala kako je sigurna da su Vilijam i Kejt velika potpora jedno drugom i da se njihov brak temelji na bezuslovnom prijateljstvu i ljubavi.

Njene tvrdnje su se pojavile nakon što je Bakingemska palata demantovala pisanja da bi kralj Čarls mogao da bude prisiljen da dozvoli Hariju da ostane u Kensingtonskoj palati kada slijedeći put posjeti Ujedinjeno Kraljevstvo, piše dnevnik.hr.

Prema zakonu, državni savjetnici, koji takođe uključuju princezu Anu i princa Edvarda, moraju da imaju dom u Britaniji, ali Hari koji živi u Kaliforniji zapravo je beskućnik u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon što je ranije ove godine "izbačen" iz "Frogmore Cottage".

Kraljevski izvori otkrili su za The Sunday Times da je jedna od opcija bila da im se iznajmi stan u Kensingtonskoj palati, gdje Vilijam i Kejt imaju dom i privatnu kancelariju, ali ti prijedlozi brzo su odbačeni i Bakingemska palata je opovrgla objavivši kako takve tvrdnje nisu istinite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana