Poznata glumica Teri Hačer danima u kombiju

Agencija
Poznata glumica Teri Hačer danima u kombiju

Zvijezda serije "Očajne domaćice" Teri Hačer glavna je tema američkih tabloida od kada su u javnost isplivale fotografije na kojima glumica izgleda kao da bukvalno živi u kombiju zelene boje.

Teri, koja je devedesetih bila ogromna zvijezda, na fotografijama izgleda loše, a uz slike ide i vijest da je glumica bankrotirala i da je zbog toga morala da proda sve nekretnine, pa sad živi na točkovima.

Sve je to, naravno, čista laž kojoj su oni malo kreativniji tabloidi dodali i "vijest" da je glumica na ivici samoubistva i da je jako depresivna, jer joj je karijera gotova i sad nema novca ni za šta.

Glumica je u zvaničnoj izjavi porekla sve što je navedeno u jednom magazinu i objasnila da se radi o snimanju emisije.

- Taj magazin je prije nekoliko sedmica kontaktirao sa mojim publicistom i objasnio mu da imaju te paparaco fotografije na kojima sam u kombiju u kojem sam, inače, snimala emisiju. Rekli su da će objaviti priču o tome kako sam bankrotirala, čak su pominjali i da će reći da sam suicidalna i da nemam gdje da živim i svašta nešto - ispričala je Teri.

Dodala je da su njen advokat i publicista odmah rekli da to apsolutno nije istina, da ona ima više nekretnina u nekoliko država i da jednostavno snima emisiju za "Jutjub".

Kako kaže, ovo je posebno boli jer nisu tek tako objavili izmišljenu vijest, nego su znali da nije istina i svejedno je objavili, u namjeri da je povrijede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana