Porijeklo Bikovića: Porodica promijenila prezime, nisu iz Srbije

GS
Porijeklo Bikovića: Porodica promijenila prezime, nisu iz Srbije

Miloš Biković važi za jednog od naših najuspješnijih glumaca. Uspio je da se probije u svijetu glume i dostigne svjetsku slavu. Sarađivao je sa nekim od najvećih svjetskih zvijezda.

Zbog svojih uspjeha cijela nacija je ponosna na njega.

Mnogi bi voljeli da znaju svaki detalj njegovog života, ali on se trudi da privatnost zadrži za sebe koliko god može. Međutim, nedavno otkrio do sada nepoznate podatke o svojoj porodici. Gostujući u emisiji “1 na 1” na Kanalu 5, u Sjevernoj Makedoniji, otkrio je da je njegova porodica promijenila prezime.

– Moj deda se rodio kao Bikovski i oni su poreklom iz Berova – rekao je glumac u pomenutoj emisiji, dok je jednom prilikom za ruske medije ispričao detalje iz svog privatnog života i odrastanja.

– Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste – rekao je tada Biković.

Roditelji su mu se razveli, a otac se nakon toga preselio u Njemačku. Preminuo je 2006. godine. Milošev brat se zamonašio dok je on još uvijek bio dijete, a glumac je otkrio u kakvim su odnosima.

– Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu – zaključuje Biković, prenose Novosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana