Pjevač se izvinio supruzi zbog druge žene: “Previše sam popio te noći”

Agencije
Pjevač se izvinio supruzi zbog druge žene: “Previše sam popio te noći”

Pjevač Džastin Timberlejk izvinio se supruzi glumici Džesiki Bil nakon što su ga paparaci uhvatili s drugom ženom.

Naime, Džastin je nedavno snimljen kako drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt, pa su se u javnosti pojavile glasine kako pjevač vara suprugu.

Zbog takvih priča i nagađanja oglasio se i sam Džastin Timberlejk, koji se u objavi na Instagramu javno izvinio supruzi zbog svog ponašanja:

“Izbjegavam tračeve koliko mogu, ali zbog moje porodice osjećam potrebu da razjasnim nedavne glasine koje povređuju ljude koje volim”, napisao je između ostalog Timberlejk u objavi na Instagramu i dodao:

“Ništa se nije dogodilo između mene i moje partnerke. Previše sam popio te noći i žao mi je što sam se tako ponašao. Trebalo je da budem bolji”, istakao je pjevač u svojoj emotivnoj objavi.

“Izvinjavam se svojoj nevjerovatnoj supruzi i porodici što sam ih doveo u neprijatnu situaciju. Fokusiran sam na to da budem što bolji muž i otac”, zaključio je.

Timberlejk je jasno želio da poruči svima da se između njega i glumice Ališe Vejnrajt ništa nije dogodilo.

Podsjetimo, Džastin je u novembru snimljen kako se drži za ruku s Ališom dok su zajedno pili na balkonu jednog ugostiteljskog objekta u Nju Orleansu, gdje sminaju film “Palmer” u kom igraju ljubavnike.

Džastin Timberlejk je od 2012. godine u braku s glumicom Džesikom Bil, s kojom ima četvorogodišnjeg sina Silasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana