Pjeva kao slavuj, ali ne želi na estradu: Snežana Đurišić ima kćerku koja je od mame naslijedila i glas i ljepotu

GS
Pjeva kao slavuj, ali ne želi na estradu: Snežana Đurišić ima kćerku koja je od mame naslijedila i glas i ljepotu

Snežana Đurišić jedna je od najpopularnijih pjevačica, a sada je otkrila da je zbog prirode njenog posla ispaštala porodica.

Kako je Snežana objasnila, iako je njena kćerka Maja naslijedila talenat za pjevanje, nikada nije željela da se bavi javnim poslom kako ne bi ponovila grešku svoje majke.

– Ona je bila željna mene i nije htjela da njena djeca budu željna nje. Maja je to javno rekla, što znači da je povukla na majku, otvorena je, ona neće reći dok je ne pitaš, ali kada je pitaš uvijek će ti reći šta misli, što smatram da je ispravno – rekla je Snežana.

Ona je otkrila da su u tome vrlo slične.

– Ja vodim računa na koji ću da kažem ono što mislim, odnosno ono u šta sam sigurna, pogotovo ako to što imam da kažem nije lijepo. Neću reći dok me ne pita neko, ali kad me već pita, moraće da me sasluša. Nisam imala neprijatnosti zbog toga, imala sam ih možda ranije dok sam ja pričala kad god sam poželjela, ali čovjek vremenom shvati neke stvari – kazala je ona.

Podsjetimo, Maja se sa porodicom prošle godine na pojavila na finalu „Zvezda Granda“, a pjevačica je tada istakla da je posebno ponosna na svoje nasljednike, piše Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana