Ognjen Vranješ se dopisivao i sa Darom Bubamarom

Agencije
Ognjen Vranješ se dopisivao i sa Darom Bubamarom

Prije skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na “Instagramu”, ali nikada nije dobio odgovor, rekao je dobro obaviješten izvor blizak pjevačici.

- Prvo ga je ignorisala, jer nije ni znala ko je on, a onda kada je počeo konstantno da piše i bude naporan, morala je da odreaguje. Pošto nije htela da mu bilo šta odgovara i daje mu bilo kakvog povoda da joj i dalje piše, odlučila se na drastičnu meru i blokirala ga je - ispričao je izvor.

Kada je Dara stala u odbranu Jelene Karleuše, Ognjen je zaprijetio pjevačici da će objaviti i njihove eksplicitne fotografije.

- Ona je Jeleni veoma bliska drugarica i kada se dogodio ovaj skandal, Dara je bez razmišljanja stala na njenu stranu i pružila joj bezrezervnu podršku. Zato je Vranješ poludeo i pokušao da napakosti Dari, jer se ona drži sa Karleušom i u ovim teškim trenucima je uz nju. Pevačica nije uopšte tome pridavala značaj jer zna da nema čime da je ucenjuje i da samo izmišlja, jer kontakt s njim nikada nije imala - rekao je  izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana