Obnažena Kendal mami uzdahe

Agencije
Obnažena Kendal mami uzdahe

Manekenka Kendal Džener objavila je slike iz jedne reklamne kampanje. Po ugledu na stariju sestru Kim Kardašijan, ona se obnažila iz svih uglova.

Pred samu ljetnju sezonu, Kendal Džener je uradila seriju fotografija u bijelom kupaćem kostimu koji dolazi iz njene najnovije linije "Kendal + Kajli".

Slavne sestre su ponovo bile pred dizajnerskim izazovom, te su osmislile jednostavan komad koji naglašava sve ženske atribute.

U polju punom cvijeća Kendal na fotografijama izgleda i lijepo i provokativno. Baš kako i dolikuje pripadnicama "klana Kardašijan".

Prošle sezone su u trendu bili jednodijelni kupaći kostimi koji su svuda po sebi imali proreze, a ovog ljeta hit će biti nešto jednostavniji kupaći.

Riječ je o jednodijelnom kupaćem kostimu, koji je na kukovima visoko sječen. Takve kupaće kostime nosile su ljepotice u seriji "Baywatch", zbog čega je ovaj kupaći dobio simpatičan naziv bajkini.

Bajkini su nosile Selena Gomez, Kloi Kardašijan, Kendal i Kajlener, ali ga je prije svih prošetala Pamela Anderson. Ona je inače sada i zaštitno lice brenda "Missguided", koji ima čitavu kolekciju ovakvih kostima, u upadljivim bojama na kojima su ispisani natpisi, poput naziva gradova, "Yaht life"… Iako je riječ o jednodelnom kupaćem kostimu, ovaj model "zahtijeva" zategnutu guzu, s obzirom na to da je prilično otkrivena zbog visokog izreza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana